sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Jurnal săptămânal.

 
*poza n-are nicio legătură cu postul, dar pisicuţa asta e mult prea tare :3*
A trecut un car de ani de când n-am mai postat, ştiu, însă în mod surpinzător, am scuze. :D
Am avut olimpiada la română azi, ieri am avut o sesiune de comunicări cu şi despre tema de dragoste a lui Eminescu, miercuri am fost plecată la Constanţa - iar eu, evident, nu locuiesc în Constanţa (duuh!) -, deci am avut o săptămână mai mult decât full - dacă e posibil aşa ceva. A, ca să nu mai spun de faptul că am citit al treilea volum din Îngerul Nopţii în trei zile, dat fiiind faptul că într-o juma' de zi am fost şi plecată din localitate - şi recenzia o puteţi găsi aici :D -, sau că m-am apucat să citesc Vrăjitor şi Vrăjitoare şi nu prea mă trage aţa să continui s-o citesc cu toate că se citeşte anormal de repede.
Să mai pomenesc şi de învăţaţ sau de lenea molcomă ce mă domină în 99% din timpul vegetaţiei mele?
Dar să trec peste această introducere deloc înteresantă pentru voi.
Caut de 2 săptămâni seria Instrumente Mortale în puţinele librări de la mine din oraş - şi vă asigur că am fost la toate - şi să fiu a naibii dacă am găsit macar un volum. -.-" Şi se mai miră mama când mă enervez că stau într-o scurgere de oraş - şi anume mirificul şi minunatul Brăila - şi îi zic că atunci când am să termin facultatea mă duc în NY... Şi mie o aşa lene să comand pe net cărţi cu toate că ştiu că-s la reduceri în perioada asta, dar nici lova-lova n-am ca să ating suma mnimă pentru a nu mai plătesc trasportul. Whatever.... - gosh! de când n-am mai folosit cuvântul ăsta! -
Am zis c-am fost şi la olimpiadă la română. Păi da, am fost, şi frate, aveam o teamă în mine c-o să-mi dea ceva legat de teorie încât nici amfiteatrul mic al liceului nu l-am mai găsit. Mint! nu l-am găsit pentru că liceul meu are 2214231 de intrări şi eu am intrat pe aia cea mai depărtată de amfietru. Apoi slavă Domnului cu o colegă care îşi învăţase şi ne-a mai zis şi nouă, muritoarelor de rând, câte ceva. După aceea, după ce am văzut că avem doar literatură mi s-a luat imediat cărămida aia uriaşă de pe suflet şi am început, frumos, să scriu primul subiect. Când ajung la subiectul doi şi văd câte pagini trebuie să scriu am crezut că-i o iluzie optică şi chiar am clipit de câteva ori. Eram ceva gen "C'mooon, frate! Încă 2-3 pagini!? N-a fost de ajuns pagina aia jumate pe care m-am chinuit 3 sferturi de oră s-o scriu!?" În fine, cum sunt as în ale aberaţiei, mi-au ieşit 2 pagini în cap - cu tot cu titulu - şi în mare sunt mulţumită de ce am făcut. Mi s-a părut foarte uşor, în schimb.
Am mai zis şi că am început să citesc VV, dar ori eu am avut prea multe pe cap şi nu i-am prins firul acţiunii ori cartea, la pagina 140 şi ceva încă n-are aşa ceva. Adică, evident că are un fir narativ după care se bazează, însă e de-la sec şi fără miez. Sper ca în paginile următoare să nu mai fie un limbaj atât de cognitiv şi să înceapă să mă tragă şi pe mine aţa să o duc la bun sfârşit , că deocamdată aţa asta e cam subţirică şi nu prea mă poate trage. :D
Fraţilor, ştiu că m-am detaşat complet de blogos - de precizat: cuvânt propriu inventat pe moment! şi sunt foarte mândră de el *epicface*  - şi n-am mai comentat sau vizitat şi alte bloguri însă mă omoară şcoala, mai ales în perioada asta cu olimpiadele. x_X Nici măcar pe reţelele de socializare n-am mai intrat şi iar mi-am reluat prostul obicei de a răspunde la telefon doar dacă crapă lumea în două dacă nu o fac.
Aşa, la final am zis că nu pot să nu vă arât asta. Cred că mulţi dintre voi o ştiţi, însă eu de fiecare dată când mă uit la ea sunt jumate sub scaun de râs. God, o poate întrece cineva în prostie!? Asta ca să nu mai pomenesc de "Nică" *if you know what i mean*.
Cheers! ^^

6 comentarii:

  1. Faaainn!Şi am văzut şi eu aia cu ,,Ultima carte citită".Peenall:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Fata asta e prea proastă pentru lumea asta, pe bune!

      Ștergere
  2. Operatiunea " Carti- te fac neprost" :
    http://youtu.be/s1eUO6u3RN4
    (Iti recomand acest clip, desi cred ca l-ai vizionat deja)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Tipii ăşti de la Doza de Haş spun întotdeauna adevărul despre societatea în care ne învârtim ascuns sub o copertină a glumelor.
      Ar trebui cât mai promovat clipul ăsta, poate aşa ar ajunge şi la urechile "gloatei".

      Ștergere