sâmbătă, 31 august 2013

31 si anume august

Gata, back in business cu forţe proaspete. Mă rog, cât de proaspete pot fi în ultimele 2 săptămâni de vacanţă.
Mă simt... fleşcăită. Ca roşiile din grădina bunicii pe care a uitat să le adune când s-au copt.
E ultima zi de vară şi simt că n-am făcut mai nimic din ce mi-am propus să fac la începutul verii. Mă rog. În afară de văzut filme.
Serios acum, când a trecut timpul? Jur că mi se pare că până acum n-a trecut decât vreo lună, maxim una jumate şi asta mă cam sperie şi mă face să mă întreb: când naiba trece timpul şi eu de ce nu conştientizez asta?
Oricum, azi, epica zi de 31 şi anume august, a fost drăguţ. Am ieşit afară de 2 ori. Am gătit. Am citit - recitesc (pentru prima dată în viaţa mea!) Divergent -. Am petrecut mai mult timp cu mama. Adică una peste alta, pot spune că am făcut mai multe decât am făcut în orice altă zi din vacanţă. Bine, că nu pot spune că a fost perfectă, dar s-a meritat să o trăiesc. :))
Şi mai e şi frigul ăsta nenorocit! Ţin minte că după ce am venit din Grecia şi am intrat în ţară - adică pe la 12 noaptea - mă luaseră nişte friguri de nu ştiam ce-i cu mine. Vă daţi seama - mă simt ca profa de istorie cu replica asta :)) - că venind de la călduri şi de 40 de grade, ajunsă aici la vreo 20 de grade mi se părea că am sărit direct pe undeva pe la Polul Nord sau ceva... Şi apoi, a doua zi când am văzut că mai şi plouă am zis că nu-i adevărat. A treia zi m-am întrebat ce am făcut să merit asta. Dar a patra zi m-am resemnat. Pesemne că mi s-a aclimatizat corpul la loc. Nu că aş fi vrut, dar nici altă soluţie nu aveam.
În fine. Una peste alta, îmi pare rău şi am un sentiment aşa de aiurea că a mai trecut o vară din copilăria/adolescenţa mea şi eu nu prea am făcut nimic remarcabil în ea. Dar mă rog, nu-s eu firea prea melancolică, aşa că n-o să mai continui.
Voi ce ati făcut vacanţa asta? :D

Cheers! ^^

4 comentarii:

 1. Pfff! Welcome back,darling! Să știi că mie îmi pare rău de vară..dar nu și de vacanță!Adică,abea am așteptat ca ea să se termine.Mă simt atât de..plictisită?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daa.. şi eu pe de-o parte sunt plictisita, dar când mă gândesc că o să încep şcoala plictiseala asta o sa se transforme în oboseală şi dintre ele două prefer de 1000 de ori plictiseala :))

   Ștergere
 2. ...traigo
  ecos
  de
  la
  tarde
  callada
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION
  MARIA

  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE ZOMBIS, EXCALIBUR, DJANGO, MASTER AND COMMANDER, LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC…

  José
  Ramón...


  RăspundețiȘtergere