vineri, 11 ianuarie 2013

Imaturitate absolută.


Nu sunt genul de persoană care să comentze prea mult pe blogosferă sau oriunde în alt loc virtual - că în viaţa de zi cu zi e dacă stai cu mine numai două ore ai capul dublu decât îl aveai la început :D -. Dar, azi, în timp ce mă uitam pe blogul unei tipe, cu greu m-am abţinut să nu-i zic vreo două.
Nu dau nume, pentru că ar fi irelevant, dar ca ea sunt multe altele care au găsit blogul locul ideal pentru a-ţi plânge de milă. Niciodată nu mi-au plăcut persosanele schimonosite - ca să nu fiu prea dură -  care dintr-o despărţire/ceartă văd un capăt de lume. Fetelor, nu e nicio tragedie că te cerţi cu Florinel, Trotinel, Bursucel sau mai ştiu eu cine. Sau că nu ştiu cine nu-ţi "împărtăşeşte dragostea". Sau că te cerţi cu părinţii.
Vă credeţi mai interesante aşa? Credeţi-mă, nu sunteţi. Cu toate/toţii trecem prin "prăbuşiri" de-stea.
Şi eu am certuri cu părinţii - poate mult mai mari decât le au multe dintre voi - şi eu am plăcut băieţi care nici măcar nu se uitau la mine, dar intotdeauna am avut maturitatea de-a-mi da seama că nu-i un capăt de lume.
Mama avea o vorbă: "Încercările îţi dau putere, necazurile te fac mai uman."
Aşa că, dacă ar fi aşa cum descrieţi voi în posturile vostre (cu toate că-i puţin probabil), cine sunteţi voi ca să vă revoltaţi împotriva cursului - absolut normal, e altfel - al vieţii?
Bat la pariu cu voi că vârsta voastră nu depăseşte 15-16 ani MAXIM, deci nu dovediţi astfel decât imaturitate. Spun asta nu pentru că sunt eu a naibii de rea  cu voi, ci pentru că viaţa ne rezervă tuturor necauri şi deopotrivă bucurii, totul e să ne bucurăm de fiecare.
Viaţa nu-i perfectă, aşa cum nici noi nu suntem.


Sooo... chill down, kid! ^.^
Cheers! ^^

6 comentarii:

  1. PFFF,LOL.Despre ce vorbeam eu?Mă bucur că eşti de-acord cu mine.Mda,pentru relaţie dată naibii,fetele ca aceea încep să urle în pernă,şi mai că nu trec la cultul EMO pentru că un macho-man le-a dat papucii.Mda,vedeţi cum e cu relaţiile făcute alandala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfect de acord cu tine! Nu stau să analizez prea profund problema asta a "iubirii" că apoi mă voi trezi acuzată de cine ştie ce lucruri, dar oricum mi se pare o mare prostie felul în care procedează ele.
      Am fost surprinsă când am văzut că avem amândouă posturi la fel. :))

      Ștergere
  2. Mă bucur sincer că am descoperit pe cineva în blogosferă care să vorbească sincer, deschis şi matur. Îmi place mult cum ai zis mai sus: ,,Viaţa nu-i perfectă, aşa cum nici noi nu suntem."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos! :*
      Chiar mi-ai luminat noaptea/dimineaţa. :3

      Ștergere
  3. Lewl. inteleg perfect pentru ca am avut "norocul" sa cunosc pe cineva intro situatie din asta si nici acum n`am reusit sa o ajut..-.-'
    Meh.chiar ma bucur ca ti`am gasit blogul;x.
    Hugz and kisses.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu mă bucur că mi-ai găsit blogul. ^^
      Mda, în situaţii de-stea nu prea ai cum să îi/le ajuţi, mai ales dacă-i şi vreo fixistă de-ia/la care o ţine pe-a lui/ei.

      Ștergere