sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Dilemăă + odododouri.

Fraţilor, cu toţii ştim de TUMBLR. Eh, eu am auzit de el de mai de mult, dar mi-a fost atât de lene să descopăr şi eu ce-i pe-acolo, încât abia acum vreo lună am intrat şi eu pe el.
Toate bune şi frumoase, mi-am făcut cont, dar nu ştiu cum şi ce fel stă treaba cu el. Adică îmi apare pagina de pornire, dar mai departe mă pierd. o.O
De-ia prefer mai fine să rămân la weheartitul meu care, de fapt, pentru mine reprezintă o traducere uriaşă. Ca şi când mi-ar traduce cineva japoneza mot-a-mot în română.
Dar totuşiii, toată lumea are pagină pe tumblr şi nu mai eu sunt fraiera aia care nu are. Aşa că v-aş ruga din toată inima cu puţin ajutor. :D
Până una alta, am zis că nu pot să nu pun şi melodia asta. În momentul de faţă, mi se potriveşte la perfecţie şi la fiecare vers am câte un fior ce-mi prece prin tot corpul. Dar nu, nu voi sta şi-mi voi plânge de milă despre cât de naşpa-i viaţa şi cât de mult sufăr pentru că nu-mi stă-n caracter.
Dar, pentru liniştea voastră, să ştiţi că nu sunt chiar atât de deprimată pe cât vă îmaginaţi, din contră. Doar că mai am şi momente de cumpănă, ca orice adolescent, de altfel. ^^

Şi  nici pe aste nu m-am putut abţine să nu le pun. Uite ce odododo suuuunt! :3 Panda ăla îmi aminteşte izbitor de mult de tine, Raisa! <3 Cumva tu eşti? :))
Iar căţelul ăla e atââââât de scump! Îmi aminteşte de căţeluşa mea Lisa care a murit la 5 luni. :( Tot un ghem de blăniţă albă era şi la fel de dulcică.
Cheers! ^^

6 comentarii:

  1. Pfooaaa,ce bine ai nimerit postarea asta!Şi eu sunt leneşă dear,dar să nu discut despre lenea mea plictisitoar.Păi,să şti că aia nu sunt eu,dar e sora mea mai mică,Jojo.Ei îi tot place să se dea pe topogane:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) am zis eu ca semanaţi, dar nu eram sigură şi de-ia am zis că ai fi tu. Să o saluţi şi pe ea din partea mea.

      Ștergere
  2. Ododo, ce căţeluş frumos. Imposibil să nu-l iubeşti.
    Iar legat de TUMBLR, e într-adevăr complicat. Am avut şi eu o tentativă de a-mi crea cont, dar nu era ceva în regulă cu adresa de email şi am abandonat contul.
    Deci , la fel ca şi tine, tot pe wehearit am rămas.
    Xoxo şi baftă la şcoală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am reuşit să-mi fac cont cu ajutorul facebook-ului (unul dinte puţinele avantaje pe care le are), dar mai departe n-am mai ştiut ce trebuie să fac şi prefer să intru pe tumblr de la link-urile de pe weheartit pentru că altfel nu ştiu. Sper să învăţ curând să tumblresc. :))
      Baftă şi ţie la şcoală! :*

      Ștergere
  3. Nici eu nu am cont :)) Si raman tot la weheartit .
    Ce dragut este catelusul alaa :o3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ştiuuu! :3 Atunci când am descărcat poza, am stat vreo 2 ore încontinuu ca să-l adimir şi tot nu m-am săturat de el. E o scumpete!

      Ștergere