joi, 23 mai 2013

Robby Patty dezbatere

Am dat şi eu pe aici. Mai mult cu Pierdutul între file în ultimul timp, că încerc să revin la zi cu recenziile, dar merge cam greu treaba că în timpul săptămânii nu am timp de nimic.
Am zis să scriu acum, cât nu am chef de nimic şi până plec la pregătire la mate, că după chiar nu o să mai am timp şi chef de nimic.
Am repetat de prea multe ori cuvântul "nimic", aşa? :D
Marţi am avut două sesiuni de comunicări şi nu am avut decât o oră pauză de la una la alta, da' nici ora aia nu mi-am putut trage şi eu sufletul aşa cum ar fi fost normal, că mai aveam vreun sfert de prezentare de făcut pentru simpozionul al doilea şi cum am ajuns acasă m-am instalat cu laptopul în braţe. A ieşit bine, într-un final. La prima am luat premiu, la cealaltă încă nu ştiu. Trebuia să mai trimit azi o prezetare, dar nu am mai avut nici puterea şi nici răbdarea emoţională necesară pentru a face alta.
Luni seară, când eu teoretic ar fi trebuit să lucrez intens la proiecte, am intrat pe blogul lui Rose şi am văzut ceva cu ask.fm. Apoi am intrat pe facebook şi am văzut iar de vreo 2 ori ask.fm şi am zis că numai, trebuie musai să-mi fac şi eu aşa ceva. Aşa că pe la 1 eu răspundeam la întrebări în loc să-mi consum creierii cu ecologia. De atunci nu am mai intrat decât de-abia azi, când mi-am amintit de el. Link acia, în caz că vă interesează. :D
Mi-am propus zilele astea să stau şi să-mi relaxez neuronii până la teza de la engleză pe care încă nu ştiu sigur când o dau.Citesc 10 lucruri pe care le-am făcut (şi probabil nu ar fi trebuit) şi deocamdată nu m-a cucerit cu nimic, da' poate alea 100 de pagini pe care le mai am o să mă facă să-mi schimb părerea.
Momentan, încerc să mă conving că Robert Pattinson merită măcar puţin interesul meu aşa că îi ascult nişte cover-uri. Spre deosebire de actorie - unde este groaznic! -, tipul chiar are voce. Eu i-aş sugera prietenesc - dacă l-aş cunoaşte, evindent! - să se reprofileze pe muzică şi s-o lase mai moale cu actoria, că nu-i de el. Mă rog, acum îşi linge rănile după dezamăgirea cu Kristen Steward şi e şi asta ceva decât să joace în alte roluri principale a unor filme supermegaultramediatizate.
Oricum, n-am ce zice, voce are cu carul. Mă-nclin!
Cheers! ^^

4 comentarii:

  1. Da, auzisem și eu că are ceva voce tipul :) Și așa e. Plus că și eu cred la fel în ceea ce privește jucatul său în filme. Parcă ar fi constipat. Și am văzut mai multe filme cu dânsul, nu doar veșnicul Twilight. Nu le are și punct. Dar mă rog, dacă regizorilor și miilor de fani, le place, nu pot să fac nimic în privința asta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ştiu ce sa spun în privinţa fanilor. :)) În afara puştoaicelor care nu depăşesc 18-19 ani, nu prea mai cunosc. Acum, na, nu spun ca nu ar fi, dar majoritatea sunt adolescente. :D
      Şi bine zici "parcă ar fi constipat" :))), ai perfectă dreptate!

      Ștergere
  2. La început credeam că e doar o glumă. Okay, Pattinson are o voce super. Ar fi fost un cântăreţ grozav :-"
    Frumos pe ask, nu-i aşa? :)) Cam aşa am început şi eu. Am văzut că toată lumea are şi mă întrebam ce fel de întrebări aş primi. Fact: când am avut poză cu Barbara Palvin, toată lumea se dădea la mine. De când am poză cu mine, nu mai primesc nimic :))
    followed. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este... păcat că uit cam des de el, dar în puţinele momente când intru, e chiar fain. :))
      Şi da, R.P. are voce de rupe. Aşa am crezut şi eu prima dată, până mi l-a ridicat o prietenă în slăvi şi m-am convis ca nu e chiar asa cum credeam. :))

      Ștergere