luni, 13 mai 2013

"Libertate, frate!"

 Photobucket



Am scăpat şi de teza de la română. Mă simt după ce am dat examenul de la mate din vară şi eram aşa uşurată că m-am gândit că şi 5 pot să iau, că nu îmi pasă la cât de mult m-am consumat pentru examenele alea 2.
Sunt oficial liberă până lunea viitoare când o să sau şi teza la engleză şi scap! De testul de la mate care mă seacă rău nu vreau să mă gândesc. Nici data nu i-o ştiu, şi sincer nici nu sper să i-o aflu vreodată.
Săptămâna asta sunt liberă ca pasărea cerului şi m-am băgat de la jumătatea săptămânii trecute - da, da! de când eu dădeam tezele la istorie şi logică - cu capul în cărţi. Aşa că-s în plin sezon de citit.
Prinţul mecanic l-am pus pe pauză şi mai am vreo 30 de pagini din Rătăcire, dar acum mă concentrez de minunatele cărţi de la Epica. Destinaţie la limită e tare drăguţă şi mi-a întrecut orice aşteptare.:3
Mâine mă duc de la 9, azi nu am făcut decât 2 ore, adică alea în care am dat teză pentru că niciunul dintre ceilalţi profesori nu a venit la ore. Ce m-a deranjat pe mine a fost că ne putea spune şi nouă cineva să venim şi noi de la 10, ca boşii, dacă tot nu facem primele 2 ore, da'..
Bine cel puţin că am plecat la 12... :D
Simt miros de vară, de ore care se fac doar de dragul de a se face, nu că cineva ar mai avea chef de ele şi asta mă încântă la nebunie! :X
Voi ce faceţi? Cum v-aţi început această minunată săptămână? :)
Cheers! ^^

6 comentarii:

  1. Si eu trebuia sa dau azi teza la isto, dar proful a trebuit sa plece de la jumatatea orei asa ca am reprogramat-o pe joi :))
    Ti-am dat follow pe weheartit, numele meu e borntodie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eee.. e mai bine aşa. Ai mai mult timp de învăţat, nu? ;)
      Vaiii, mersiii! :*

      Ștergere
  2. Bestială imagine!
    Păi luni am dat simulare la română şi am luat o notă la care chiar nu mă aşteptam, credeam că o să iau mai puţin. Apoi azi am dat-o pe cea de la mate şi sunt fericită că subiectele au fost mai uşoare decâţ în alte dăţi. Mâine e teza la română - floare la ureche!
    Ce naiba e prinţul mecanic? :-??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prinţul mecanic, dragă Allyson Reeven, e o carte bestială pentru alţii, dar care pe mine momentan nu m-a cucerit cu nimic.. :D
      Mă bucur că spui că au fost uşoare subiectele la mate, auzisem că au fost cam nasoale.. Oricum, nu-ţi face griji, nenorociţii ăstia vă bagă pe voi în sperieţi mai mult. Cel mai probabil subiectele de la examen o să fie mai uşoare decât simulările. ;)
      Ce notă ai luat la românăăă? :> Şi aucces şi mâine la teză! :*

      Ștergere