miercuri, 8 mai 2013

God, kill me now!

Ştiu că cel mai probabil ar fi normal să îmi invăţ pentru teza de la istorie de mâine, dar nu pot!
Nu mă-nţelegeţi greşit, eu voinţă am, dar nu e vina mea că am laptopul la nici 5 centimetrii depărtare de mine şi Prinţul Mecanic fix în spatele meu.
Large
Nu ştiu cum se face, dar parcă atunci când am mai multă treabă şi ar trebui să îmi învăţ mai mult, exact atunci tentaţia este mai mare şi de a citi şi de a pierde timpul aiurea pe net. -.-" E o forţă malefică în interiorul calculatorui, zău. În carte nu, că e prea drăguţă şi preţioasă ca să aibă aşa ceva. :3333
Acestea fiind spuse, nu ştiu ce ar trebui să fac ca să îmi intre cele peste 12 pagini de sintetze în căpăţână. Ştiu că nu pare mult, da' m-am chinuit cum nu m-am mai chinuit niciodată să scriu miiiic şi înghesuit că la final am zis că nici nu-i scrisul meu. Eu, care scriu imeeeeens!
Am dormit - nu mult. doar vreo 3 ore jumate -, în speranţa că voi sta la noapte ca un elev silitor ce pretind că sunt să îmi învăţ, dar când m-am trezit am stat la telefon cu orele sub pretextul că nu am înţeles, acum, cu câteva ore înainte de teză, ce mai exect avem de învăţat. Aşa că am sunat vreo 6 persoane şi le-am întrebat. La asta se mai adaugă şi o scurtă recapitulare a zilei de azi şi aşa s-a dus o altă oră din viaţa mea.
Apoi nu am putut rezista tentaţiei de a nu deschide calculatorul şi astfel, o altă oră s-a dus.
Acum mă tentează enorm să citesc, da'... nu mă lasă consţiinţa. Mă mustră cum mă mustră mama de fiecare dată când dau iama la frigider în toiul nopţii... -.-"
Poate după postul ăsta mă apuc şi eu intens de învăţat...
Poimâine, altă distracţie - teză la logică! Iupiii! Ce poate fi mai perfect de atât!?
Acum încerc să vă înseninez măcar vouă seara că a mea e mohorâtă rău şi nimic n-ar putea lumina-o - poate doar un Prinţ mecanic sau o oricare altă carte - cu un videoclip ce mi-a adus niţel aminte pe cel al lui Zmentă - la modificarea vocii mai ales -, dar e prea tare! :))
"Buzele tale, două petale... hai frate, mi se duce paravanu'..." =))
Cheers! ^^

6 comentarii:

  1. He he, şi eu folosesc metoda asta, scriu mic, ca mai apoi când mă apuc de învăţat (''învăţat'') să mi se pară lecţia mai scurtă - tot n-am chef să-nvăţ. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) eu se pare că mi-am învăţatat degeaba vreo 5 lecţii că a ales să ne-a dat-o pe cea mai scurtă şi simplă lecţie. bine, nu că ar fi ceva greşit într-asta.. :D
      Şi cheful nici la mine nu este... deloc.. nici azi şi nici într-o altă zi! :(

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Dadadada! De la 12 ani!!! <3
      Mulţumesc, voi avea nevoie de el şi maine la teya de la logică! :*

      Ștergere
  3. Doamneee,ştiu cum e!Deci eu în vară am examen şi parcă nu m-aş pune niciodată să învăţ!Sombeody stop me!!Cartea Nunşii de G. Călinescu e genială,şi mai presus de toate..calculatorul ăsta face ravagii.Sunt de aceeaşi părere cu tine,cred că se află ceva(cv) spirite malefice în pc-uri(şi laptop-uri),pe bune.

    SUcces la teză!Mă bucur că nu sunt singura care dau la istorie dintre persoanele pe care să spunem că le cunosc.Am observat că mulţi bloggeri le au cu istoria.Cine zice că n-avem lucruri în comun să-şi pregătească rugăciunile,muhaha!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) e total adevărtat! Noi bloggerii şi bloggeriţele din a noastră Românie dragă ne asemănăm atât de mult în atâtea privinţe, da' mulţi nu văd asta... :(
      Ştiu cum e să te distragă o carte, doar ce mi-a venit de pe elefant.ro o comandă de 7 cărti care sunt sigură că vor fi mai mult decât geniale şi nu am putut rezista tentaţiei de a nu incepe măcar una, chiar dacă mâine am altă teză. :D
      Şi stai liniştită cu învăţatul pentru examen, cheful o să vină la sfârşit când ai să intrii serios în febra examenului. ;)

      Ștergere