miercuri, 1 mai 2013

Capther 5 of 12

Mai, întâi, plictiseală.
LargeCând toţi ai mei colegi 's pe la iarbă verde, numai eu, copilul vitural model, stau în casă meditând la cât de frumoasă ar fi putut fi ziua de azi dacă nu aş fi avut gura mare.
Dar nu voi mai insista asupra subiectului pedepsei mele constante. A devenit o obişnuinţă de ceva vreme. -.-"
În fine, ideea e că mă bucur că e vacanţă, aşa am şi eu timp mai mult să citesc şi să recuperez tot timpul pierdut aiurea învăţând şi scriind.
E bine, nu e mult, dar e rezonabil acest puţin moment de respiro care ni s-a dat datorită Paştelui. Tot să mai fie Pastele pe lângă 1 mai că aşa beneficiem şi noi de mai mult timp liber. :3 Ieri am fost cea mai fericită fată  de pe pământ, alături de alţi aproximativ 700 de copii din liceu, când ne-a anunţat directoarea pe un ton care s-a vrut a fi neutru, da' mi-a fost imposibil să nu strâmb din nas la cât de acru a sunat că marţi stăm acasă. Apoi, ca să strice tot entuziasmul fetelor, a zis că dacă ar fi să ia la verificat toate fetele din şcoală, pe mai mult de jumătate ar trebui să le trimită acasă şi că miercuri dimineaţă o să stea la poarta liceului să vadă dacă avem ţinută decentă. Nimic grav până acum, că eu şi-aşa cel mai devreme ajung la şcoală la 8 şi 5, numai că îmediat după ce a treminat de vorbit la microfon, am dat nas în nas cu ea. Şi aveam rochie. Scurtă. Deloc decentă.
A început să îmi placă şi mie One Direction de când i-am ascultat live şi am văzut că e ceva de capul lor şi că Harry ăsta chiar are voce extraordinară. Bine, nu cred c-o să mă vedeţi vreodată în stare să le ridic o statuie imensă în mijlocul camere, însă mi-au mai intrat niţel la inimă. Bine, tot mă enervează când văd pe Watt că mai mult de jumate din opere sunt cu şi despre One Direction, dar încer să trec repede peste acest moment traumatizant pentru existenţa mea. o.O
LargeCovrigii de la Petru mă omoară! Îmi schimbă viaţa radical de fiecare dată când îi mănânc! Aoleu, şi covridogii! Sunt imposibil de buni! Sunt ca băjeţii ăia askjdsjn de buni din imaginile de pe tumblr pe care îi savurezi şi îi savurezi şi iar îi savurezi şi nu te mai saturi de ei. Nu vreau să mă gândesc câte chimicale au ca să fie atât de buni, da' nu contează, ating un colţişor de Rai de fiecare dată când mănânc. Gigi e joacă de copii în comparaţie cu Petru. Petru rulllllzzzz!

Vacanţa asta stau ca cloşca-n casă şi frec cu mare graţie menta şi o să-mi învăţ la istorie. Da, s-a amânat data când dăm teză dacă tot nu ne ducem marţi la şcoală. O dăm joi. Da' ce-i mai mişto e că ziua următoare dăm la logică. Şi luni la română. Poate fi ceva mai perfect de atât!? 
În fine, voi ce făceţi vacanţa asta?
Cheers! ^^

2 comentarii:

  1. Deci şi pedeapsa are părţile ei bune,no?Lasă,că poate ţi-e mai bine închisă în casă,poate mergeai numai p-acolo şi ţi se întâmpla ceva..naşpa.Mda,şi eu mă bucur că suntem liberi în perioada Paştelui,chiar aveam nevoie de asta.

    Şi directoarea noastră e cam ciudată.Nu ne lasă machiate(damn,mai am încă 2 luni şi am scăpat) şi ne impune cămăşi..albastre.Dar naiba le şi poartă.

    One Direction.zici?Cântă bine liv,e,ăntradevăr,şi trebuie să recunosc că Harry chiar e bun.Dar tot strâmb din nascând îi văd.Nu ştiu..mi se par atâââât de gay.Adică stilul lor îmi displace în totalitate,seamănă mult cu cel al lui Justin Biberon..pardon..Bieber.Plus că toate revistele sunt cu ei pe copertă,sincer..m-am săturat să le văd feţele arogante şi ,,perfecte".Plus că sunt în război cu The Wanted,şi toate revistele vorbesc despre asta.

    Şi eu adooor covrigii.Mai nou s-a deschis o covrigărie lângă casa mea,şi Doamne,cât de buni sunt!Buni şi calzi..de se topesc în gură!Aş vrea să gust şi eu nişte covrigi de la Petru.Poate..într-o zi?:)):*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, una dintre puţinele părţi bune ale pedepsei este că am timp să citesc.
      Ooo, încep să mă bucur şi mai mult că noi nu am avut uniformă în generală decât în I-IV! :3 Directoarea din generală era calumea în comparaţie cu DON'ŞOARA - la vreo 50 pe puţin de ani - asta de acum.. o.O
      Şi pe mine tot asta mă enervează la OD, că au atâţia fani şi sunt atât de populari încât mă plictisesc şi mă satur de ei numai auzind atâtea fane în călduri care excalmă entuziasmate despre ce formaţie perfectă sunt. Dar voce au, nu cred că are cineva cum să conteste asta. Şi da, Harry e bun, mie îmi place mai ales vocea lui - care e absolut AWSOME! -, dar sincer l-aş prefera pe Liam pentru ochii săi adorabili. Nici un Zayn nu m-ar deraja...:X
      Cu siguranţă trebuie să încerci covrigii de la Petru! Totuşi e mai bine că nu-s la tine în oraş că stai departe de ispită. Crede-mă odată ce ai dat de gustul lor, nu te mai saturi! :)) *ce pericos a sunat asta!*

      Ștergere