sâmbătă, 1 iunie 2013

Copchilăraie.

 *poză cu mine, de când aveam vreo 4-5 ani cred. :D*


Mi-aduc aminte când eram mică făceam tot felul de chestii de 1 iunie. Eram atat de entuziasmată şi de fericită, că se putea dărâma şi pământul în două, că eu tot zâmbeam...

Acum, ziua asta frumoasă îmi e spulberată foarte brutal de teza de luni de la engleză şi de o ceartă urâtă cu ai mei.
În fine, trec peste cu bine. Luni îmi cumpăr Sub aceeaşi stea pentru că atunci am înţeles că apare la librăriile din oraş, azi mi-am precomandat Mare Tranquillitatis, şi încet încet începe să mi se însenineze ziua.
Încă mai sufăr că n-am reuşit să ajung la Bookfest, dar trag nădejde pentru la anul. :D
Azi ies în oraş cu o prietenă şi mâncăm la KFC şi o plimbare intensivă prin magazinele din mall, deci prevăd o inseninare şi a serii.
Nu trag speranţe că azi va fi ca atunci când eram mică pentru că, na, nu mai sunt copil, dar sper să mă bucur de ziua de azi aşa cum ar fi normal pentru vârsta mea.
Voi ce faceţi azi?
La mulţi ani copilului din voi! :) :*

4 comentarii:

  1. Eu nu-mi aduc aminte cu atata nostalgie de copilarie.A fost o perioada placuta, nu zic nu.Toti copiii mici sunt adorabili, inocenti si toata lumea ii iubeste.Dar trebuie sa fim gata de maturizare.Adolescenta nu-i asa rea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt perfect de acord cu tine la faza că trebuie să fim gata de maturizare. :) Şi da, nici eu nu consider adolescenţa atât de rea, ba chiar e plină de culoare şi de farmec cu toate obstacolele pe care le întâmpin şi sunt sigură că peste ani îmi voi aminti de ea cu plăcere. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cee dragut , si tu esti o scumpaa :3
    uite si o nominalizare :D
    http://denisamada.blogspot.ro/2013/06/versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere