miercuri, 10 iulie 2013

Teen Wolf addiction.

Mă gândeam că dacă am vacanţă, o să am şi eu mai mult timp să stau şi să mă ofilesc încet şi sigur în casă. Dar nuuu, normal că nu-i aşa. E adevărat că primele două săptămâni din vacaţă nu am făcut nimic altceva decât să stau în casă ca un popândău şi am refuzat să fac orice activitate specifică gloatei de adolescenţi în care mă învârt, dar apoi am început meditaţiile la engleză şi nişte dansuri şi a trebuit obligat-forţat să ies din casă.
Totuşi, în ciuda acestor lucruri, simt că fac ceva cu vacanţa asta.
Toată ziua sunt prin oraş cu al meu tată să-i ţin de urât de pe magazinele de construcţii (adică el alege, eu mă joc pe telefon), apoi citesc, apoi alerg - ca să dau jos catralioanele de calorii pe care le-am pus în iarnă pe mine -, apoi mă duc la dansuri şi seara până mă culc mă uit la Teen Wolf. Şi-aşa ajung să plec dimineaţa pe la 8 jumate de acasă şi să ajung înapoi în jur de 11.
Mda, am ce face, numai că mă doare sufletul că nu am când să postez şi aici sau măcar să scriu o recenzie. 
Aşa, în a doua parte a postului - Teen Wolf.

Am văzut nici mai mult nici mai puţin de 5 episoade, dar mi-a fost de ajuns să-mi fac o impresie despre el.
Am auzit de el de pe tumblr unde am văzut o poză cu Dylan O'Brien - care este pur şi simplu adorabiiil :3 - şi cu nu mai ştiu care actor care ambii joacă în Teen Wolf şi am spun că n-am cum să ignor asemenea comori de băieţi şi trebuie neapărat să mă uit la serial.
Prima dată nu prea m-a impresionat pentru că actorii nu-s cine ştie ce dotaţi în ale actoriei, dar văd că progresează încet încet de la un episod la altul şi asta mă determină să mă uit în continuare la el. Măcar aşa îmi mai umplu şi eu timpul.
Că tot vine vorba de seriale, mai am vreo 5 la care trebuie să ajung la zi cu episodele. -.-
Cheers! ^^
*frumuşălul de Dylan :3*

4 comentarii:

  1. UUf ce dragut e Dylan <3 Tocmai l-am vazut in Stagiarii si am aflat ca o sa joace in Maze Runner (inca un motiv sa ma apuc de carti)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioooi,măcar faci ceva :)).Eu până pe la vreo 5 stau în casă ,,ca un popândău” cum spuneai tu,apoi îmi mut reședința afară,în fața blocului sau pe străzile pustii ale orașului :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) e frumos aşa! Eu abia mai am timp să ies afară din cauza dansurilor...

      Ștergere