miercuri, 31 iulie 2013

I'm living. Again.



Dap. Plec. La mare. Maine. Ma rog, azi, de fapt.
Nu stiu de ce ma-sa iar nu mai merg diacriticile si mi-e o asa lene la ora asta sa dau restart la calculator, incat am sa scriu postul asta asa, cu toate ca mi-e tare peste mana. :)) Tot caut literele pe la tastele din dreapta, dar tot ce gasesc sunt : si ;. :))
In fine, simteam ca trebuia sa va instiintez ca macar de data asta am o scuza ca nu voi putea posta 5 zile de acum incolo. Nu stiu daca voi avea laptop-ul cu mine ca sa verific cometariile sau sa mai postez ceva, asa ca vreau sa ma asigur. :D
Dependenta de filme tot nu a trecut. Azi cu toate pregatirile si cu toate bagajele pe care le-am avut de facut, tot am vazut vreo 6 episoade din seriale diferite - PLL, am revazut cateva secvente din Orphan Black *genial serial*, Beauty and the Beast si da, premiera, m-am uitat la episodul 9 din Teen Wolf. N-as fi crezut pe nimeni care mi-ar fi spus ca o sa ajung sa urmaresc fiecare episod in parte din Teen Wolf, dar nu e vina mea ca serialul asta pur si simplu creeaza dependenta si sunt mult prea multe posturi pe tumblr care ma fac curioasa! :-"
Oricum, trag nadejde ca poate revin din nou cu cititul in prim-plan si citesc la mare. Nu stiu cat e dorinta si cat realitate, dar mi-am luat chiar si 2 carti la mine ca sa ma automotivez. :))
Acum am sa ma duc sa ma culc pentru ca maine sunt sigura ca o sa ma trezesc mult prea devreme. o.O
Cheers! ^^

4 comentarii:

  1. :D Distractie placuta mai :* Ep 9? Trebuie sa-l vad si eu urgent >:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia acum mi-am verificat blogul. Habar n-aveam ca pot sa comentez/raspund si de pe telefon. :D Multumesc mult, furelise dragăăă! :* Sper ca ai vazut episodul 9. E genial. <3

      Ștergere
  2. O vara minunata si mult spor in tot ceea ce-ti propui !

    RăspundețiȘtergere