miercuri, 17 iulie 2013

Fuck logic

Habar n-am de ce postez la ora asta. Poate pentru că ştiu sigur că mâine - azi - n-o să am timp să postez nimic şi iar o să mai treacă o zi din viaţa mea monotonă când eu am făcut orice altceva decât să postez pe această platformă atât de dragă mie.Sau poate doar din cauza orei, iar mâine dimineaţă când voi vedea ce-am postat voi fi ceva gen "how could I have wrote this?", dar nu contează, pentru că oricum probabilitatea ca eu să scriu numai tâmpenii este destul de ridicată la orice oră, aşa că momentul în care eu aleg să scriu chiar nu mai conteatză.
Trecând, totuşi peste acest moment jenant, mă laud că Teen Wolf merge. Bine. Repede.
Şi "Ce-aş fi eu fără tine?" merge. Mai greu, dar progresează şi ea.
Azi am avut o zi de toată cinstea. M-am culcat cu o noapte înainte la 12, apoi dimineaţa m-am trezit la 5. M-am urcat în maşină şi m-am pus să mă culc din nou, aşa cum orice om normal ar fi făcut, apoi m-am sculat vreo 3 ore mai târziu şi am constatat că am ajuns la Ploieşti. Adică la vreo 300-400 de kilometrii depărtare de casă. Încă nu ştiu ce am căutat acolo, dar s-a potrivit perfect cu imaginea de ansamblu a vacanţei. Am fost la cumpărături şi acolo şi în Buzău, deci ziua a devenit brusc şi mai frumoasă. Voiam să mă lipesc şi de-o carte, două, trei, dar mama mi-a spus clar şi răspicat că până nu îmi termin măcar jumate din cele peste 20 de cărţi pe care le am în momentul de faţă în bibliotecă necitite, nu-mi mai cumpără nimic. Bine măcar că am mâncat. Da, non-dieta mea s-a cam dus l-a fundul apei de vreo 5 zile încoace, dar nu contează.
Apoi am ajuns acasă pe la 7 jumate, exact când trebuia să ajung la dansurile la care m-am înscris şi evident că am întârziat. Acolo mi-am sucit piciorul şi a fost ca un fel de cireaşă de pe tort pe lângă toţi paşii pe care i-am încurcat din cauza oboselii.
Mă rog, piciorul se potriveşte perfect cu capul pe care mi l-am spart sâmbătă. Nici măcar nu i-am pus gheaţă. Aşa să stea. Măcar de-aş sta şi eu în casă şi-aş citi...
Şi acum, la final, vă dovedesc că există proşti mai mari ma mine fără limite pe acest pământ.
Cum să fii atât de idiot? o.O Şi apoi să mai laşi şi câinele să te călărească? Dar apoi vine întrebarea, cum să ai un câine atât de obsedat? Mă rog, îmi depăşeşte logica de la ora asta.
Cheers! ^^

6 comentarii:

  1. OMG :)))) .Am râs cu lacrimi la postul ăsta =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Și tata mă întrebă de multe ori când am de gând să citesc cele (mai mult de) 20 și ceva de cărți care stau în biblioteca mea, necitite:)) Pentru că spune că dacă mai continui să cumpăr cărți, n-o să le mai citesc în veci:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Teen wolf? Bună cea mai bună prietenă pe viață :* Stils/Scott/Derek? Că Stiles e al meu. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, hello there, cea mai bună prietenă pe viaţă. :3
      NU POT SĂ ALEG ÎNTRE EI! Misiune imposibilă! :))

      Ștergere