vineri, 26 iulie 2013

Error 404: PREA MULTĂ DEPENDENŢĂ DE FILME!

Nu ştiu ce-i cu mine. Cred că-i de la zăpuşeala mult prea insuportabilă de afară. *parcă am mai început o postare aşa..*
Sunt într-o puternică perioadă de renegare a cărţilor. În ultima săptămână nu cred că am citit mai mult de 50 de pagini şi asta e extrem de puţin pentru mine. -.-" Idk why, dar am devenit obsedată - la propriu! - de seriale. Azi mi-am deschis vreo 50 de file pe săraca Mozila cu potenţiale seriale. Nu ştiu dacă voi avea timp să le văd într-o viaţă, dar ele sunt tot acolo, încălzindu-mi şi suprasolicitându-mi procesorul laptop-ului.
Am început să mă uit la Orphan Black şi l-am terminat în 2 zile. E drept că n-are decât un sezon cu 10
episoade, dar efectiv mă hrăneam cu episoade. Serios, de când am început să mă uit la OB, abia dacă
mai mănâncam ceva. Noaptea mă răzbeşte foamea, dar asta-i altă poveste. :))
Acum îmi descarc pentru a nu ştiu câta oară oară Skins UK, dar sunt sigură că nici de data asta nu o să mă hotărăsc să mă uit la el, aşa că mi-am descărcat pentru siguranţă un episod dintr-un serial care n-are decât un sezon pentru că cică a fost anulat. Bunheads. Ceva cu dansul, din câte am văzut eu în imagini - nu, n-am citit şi sinopsisul că nu-s deloc curioasă să-i citesc acţiunea înainte a i-o vedea :D -. Aşa că dacă mă ţin de el, îl termin repede şi iar trebuie să mă apuc de Skins. Ce logică... oau!
Aşa că la capitolul cărţi, trag speranţă că poate oi citi cât am să fiu plecată la mare că sigur o să am o perioadă a zilei când n-am ce să fac. Şi în plus, parcă în imaginaţia mea mă văd drăguţ cu o carte în mână, cu ochelarii de soare la ochi şi tolănită pe un şezlong. Deja visez prea mult. Din cauza orei. :D
Voi ce seriale mai vedeţi? :D

4 comentarii:

  1. Mai sunt și perioade d-astea în care nu avem chef de citit nici măcar..un pic?

    Știu cum e,dar va trece și perioada în care te vei plictisi de seriale și vei reveni la vechile obiceiuri! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti urmaresc blogul cu regularitate si imi plac mult articolele pe care le postezi,FELICITARILE MELE!!!Si ca sa-ti raspund la intrebarea de la subsol,la moment ma uit la Supernatural de care sunt cam dependenta dar sunt la zi cu Pretty Little Liars si True Blood.Si deci pot sa afirm acelasi lucru:PREA MULTA DEPENDENTA DE FILM!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase! :) Si eu ma uit acum la PLL, si ma tenteaza sa ma uit si la True Blood, dar ma gandesc ca sunt prea multe sezoane de vazut. :))

      Ștergere