duminică, 30 iunie 2013

Back in business

http://media.tumblr.com/tumblr_lwcttuIp5N1r0mv60.gif Gataa, m-am întors. Finally. Mi-am revenit după refugiul adolescentin şi sunt încărcată cu forţe noi. Mă rog, nu ştiu cât de noi, dar cert e că vreau să schimb ceva în modul de a scrie a blogului.
Am aşteptat ceva să ajung la concluzia asta... -.-"
Tot ţin să precizez şi eu marelui comitet de pe blogosferă că în sfârşit e vacanţă. În caz că nu ştiaţi doar... :D
Oh, am planuri imense în vara asta şi sunt sigură că nu voi apuca să fac decât maxim jumătate din ce mi-am propus pentru că sunt prea leneşă ca să fac prea multe într-un timp atât de scurt, dar mna, măcar sper.
În primul rând vreau să cometez din nou la posturile de pe bloguri, pentru că recunosc că de asta mi-a fost cel mai dor. Apoi vreau să mă apuc să văd toate filmele şi serialele pe care nu am avut timp să le văd în timpul anului, iar apoi să citesc toate cărţile pe care le-am cumpărat în timpul anului (şi să nu-mi amintesc şi de recenzii).
Mă rog, cel mai mult mă bucur că nu mai am şcoală, cu toate că meditaţii la engleză tot fac o.O, dar nu e ca şi când aş sta 7 ore la şcoalăăă!
Bun, cam atât pentru postul ăsta. Mă simt aşa... uşurată acum că am scris din nou. :D
Cheers! ^^

4 comentarii:

  1. Oh, Sam :)) După majoratele de săptămâna trecută, am și eu chef să dansez cu el :D *blush*. Bine ai revenit Maria, spor la citit și la făcut chestiile pe care vrei să le faci ;;) The bloggery world's been missing you, you know? :) >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Awww.. is that true? :"> *blush too*
      Mulţumesc. :* Spor şi ţie la citit dacă citeşti ceva. :D

      Ștergere
  2. I'm back in job too ;).Welcome :*

    RăspundețiȘtergere