sâmbătă, 2 martie 2013

Început de primăvară

Ştiu, fraţilor, că lipsirea mea din marele comitet al blogosferei este kilometriiiic, dar am un asenal întreg de scuze. Prima, şi cea mai puţin plauzibilă e şcoala. A doua-i răceala ce m-a pus rău la pat câteva zile din săptămâna asta jumate când n-am mai dat niciun semn de viaţă. Şi cred c-ar mai fi şi faptul că am ieşit mai des afară şi nici măcar de citit n-am mai avut chef timp.
În fine, vin cu o urare din adâncul sufleţelului meu: Să aveţi o primăvară aşa cum v-o doriţi!:*
Ce-aţi făcut ieri, ce-aţi primit, ce-aţi oferit?
La mine ziua de ieri a fost despicată în jumate pentru că în ciuda faptului că prima jumătate, adică timpul petrecut la şcoală, a fost superbă, a doua jumătate n-a mai fost aşa superbă pentru că simţeam că-mi apasă cineva cu un tir de 10000000000 de tone de inimă. Mda, clişeu, da' aşa-i. 

Mă roooog. Mărţişoare am dat cercei şi până să ajung la şcoală era foarte mulţumită de cadoul meu, însă când am văzut că în mod subit, banca mea se umple încontinuu de bomboane - jumate dintre ele fiind  chokotoff!!! - am spus că "Frate! Eu dau o căruţă de bani practic pe cerceii ăia şi ei îmi da mie bomboane de ciocolată!? Bomboane!?". Adică la fel de bine puteam şi eu să dau maxim 20 de lei şi difereţa de bani pe care i-am dat pe cercei să-mi iau... cărţi, spre exemplu, de ei. La anul am spus că iau bomboane Laura, ca să compenseze suma nesimţită pe care am dat-o anul ăsta pe cercei.
Şi vreau să spun că ieri am mâncat la ciocolată de mă durea burta de muream şi am zis că 3 luni nici nu mai vreau să mai văd ciocolată. X_x
În rest, vreau să vă zic că le-am comandat prietenelor mele cadoul de ziua mea şi luni sper să vină de pe grupulcorint.ro şi sunt mai mult decât mulţumită de el! Insurgent şi cele două volume din Dispozitive infernale! Iuhuuu!
Încă n-am terminat de citit Oraşul de Sticlă. Spre ruşinea mea nici măcat 100 de pagini nu am citit, da'... n-am timp!!!
În fine, până la postul viitor vă mai urez odată o primăvară faină. :*
Cheers! ^^

2 comentarii:

  1. He he ^^ Si eu am primit multe bomboane, dar si martisoare :D Imi plac mai mult martisoarele decat bomboanele, drept sa-ti spun, mi se par mai frumoase :) Si pe tine te-a rapus boala? :( Sa te faci bine! :* Eu mai am un pic si scap de ea. O primavara frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi mie îmi plac mult mai mult mărţişoarele de 1 martie că na, asta-i tradiţia, da' văd că nu mulţi mai gândesc ca mine.
      Daaa, şi m-a răpus răăău. Si acum mai am probleme cu nasul şi sper să-mi treacă în curând că nu ştiu câtă răbdare mai am să îmi tot cumpăr şerveţele. :))
      O primăvară frumoasă şi ţie!:*

      Ștergere