marți, 12 februarie 2013

Palmface.

Deci, fraţilor, se apropie Valentine's Day! Yuhuuu! Toată lumea: "Vai, mă duc în Bamboo să sărbătoresc!" "Trebuie să-i cumpăr cadou lu' Remorcel de Valentine's Day!" "Cum? Tu nu ai prieten de Valentine's Day!? o.O"
Da, fraţilor, de Valentine's Day sunt singură şi aşa îmi programez să fiu pentru lunga perioadă viitoare. Ca să nu mai zic să nu-s nevoită nici să mai scot bani de sub saltea pentru Remorcel. Aşa că, probleme!?
Dar mă rog, mai multe am zis să spun eu joi, ca na, să nu mă grăbesc. 
Acummm... am văzut un clip foarte mişto care spune exact pe faţă despre "adevărata faţă" a facebook-ului şi care se potriveşte aproape la perfecţiune cu opiniunea mea proprie şi personală despre acest subiect.
Ignorând - dacă e posibil - că tipul e al dracu' de bun şi că are ochii anormal de frumoşi - ca să nu mai spun pe pomeţi *dreamface* -, pot să zic că tipul spune totul pe faţă într-un mod foarte original - ignorând aici tentativa încă nereuşită de a crea un clip cât mai ca în "Doza de haş" - şi din cauza asta-mi place şi mai mult de el.
Să nu mai spun de accent.
Dar revenind la treburi serioase, nu o să mai scriu romane şi kilometrii întregi de cuvinte pentru că mâine am 7 ore -.-" plus o pregătire de la 6 - seara, evident! - la engleză.
Sooo, până joi, vă ţuc! :*
Cheers! ^^

15 comentarii:

  1. O Doamneee, ochi albaştrialbaştrialbaştri, păăăr şi accent *I'm dead* Şi cum spune "mă enervează", awww. Şi zâmbeşte când zice "în cap". Of. Dulsee.
    Baftă la şcoală :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Săru'mâna!
      Ştiiiu! E... e... speechless! E pra askdjnsfbunljk!

      Ștergere
  2. AAw my GOOOOD. Doamne. Mor. Mor. Mor. Mooor.
    Ochi albaștri. Păr messy. Accent. Am murit. Lala. Te iubesc, Mărie :)) Bun, tocmai mi-ai terminat următoarele activități pe care le aveam în plan. Acum o să mă holbez enșpe mii de ani la fața tipului ăstuia și la celelalte video-uri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire pentru tine şi pentru mine, draga mea Alexandra, te anunţ că nu are decât vreo 7 videoclipuri. T_T
      Oricum... tipul e întruchiparea perfectă pentru mine a lui Jace! Jamie Campbell Bower e nimic în comparaţie cu Tudor ăstaaa! Bine, nu că JCB n-ar fi şi el ilegal de bun, dar asta-i altă poveste. :))

      Ștergere
    2. Meh. Tudor nu are "plete blonde" :>, cum scrie în descriere -.- Daaar are ceva care îmi aduce aminte de Will din Dispozitive infernale. Probabil ochii :o3 Jace are ochișorii ceva de genul ăsta: http://assets.a1.ro/original/2012/07/04/94021/expozitia-icoane-din-chihlimbar-este-deschisa-la-muzeul-national-de-geologie-1.jpg
      În timp ce ai lui Will sunt cam așa exact ca ai lui Tudor. Albastru închis. Awwwwwwww. Cred c-o să leșin. ♥

      Mie nu-mi place de JCB. Are părul slinos x.x Și poată cercel. Jace n-ar purta niciodată cercel -.-
      Așa, revenind. Le-am văzut pe toate. E așa amuzant xD Adică, mă uit și la Tequila și la Doza de haș, dar el mi se pare mult, mult, mult, muuuuult mai amuzant. Și mai dulce :o3

      Ștergere
  3. Bine ai venit în lumea mea:)).Deci toată lumea cu Valentine's day ăsta..ohjnnhrthrthrhtrrtdtz

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi s-a luat, zău, de toate dulcegăriile astea penibile. De abia aştept să fie 9 martie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi mai exact, ce se întâmplă pe 9 martie pentru tine? :)) Că pentru mine, ca o fată ce sunt, nu se întâmplă nimic în mod deosebit în afară de faptul că *CICĂ* băieţii sunt şi ei băgaţi niţel în seamă. :D

      Ștergere
    2. *Aaaa, acum mi-am dat seama! E cumva ziua ta? :D

      Ștergere
    3. Pai de fapt nu... :D Ziua mea ii pe 20 februarie, adica Miercuri :D DAr pe 9 martie se termina toata chestia cu cadouri, dulcegarii, bombonici si restul :D E o perioada prea incarcata si de abia astept sa se termine. Intuiesc eu ca si anul asta o sa fac ca anu' trecut cand de 1 martie am mancat 3 cutii de bomboane... a... de una singura :))

      Ștergere
  5. Maria, îţi mulţumesc că l-ai arătat pe frumuşelul ăsta pe bloguşor. Are nişte ochi asgfdt şi accent şi o voce aşa de dulce.O să-i urmăresc toate videoclipurile. :x
    Succes la şcoală! Xoxo!
    PS: Valentine's Day chiar e o sărbătoare stupidă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ştiiiiu! E superb! :X Şi, da, se merită să le vezi pe toate.
      Da, exact. Valentine's Day este o maaare panaramă!

      Ștergere
  6. Valentine's Day nu e altceva decat o sarbatoare comerciala inepta.
    Cel mai mult imi place la tine umorul sarcastic si ironia absolut delicioasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Altă medotodă mai bună de a mă flata la maxim nu era! Mulţumesc muult!
      Ştiu, ţin să postez şi eu postarea despre Valentine's Day de joi seară - noapte -, de când am început-o, ca să îmi spun şi eu opinia despre această incultă sărbătoare.
      Sper totuşi azi să reuşesc să o postez. :D

      Ștergere