marți, 19 februarie 2013

Mare mare mare rugaminte.

Postul precedent chiar nu ştiu de ce l-am postat că a trecut şi mă-sa Valentinului da' na, am zis să fiu şi eu niţel în ton cu lumea.
Acum, am o mare mare mare mare rugăminte la voi.
M-am înscris la o droaie de concursuri - mulţam mult fureliseee - şi la vreo 2 dintre ele am nevoie de distribuiri.
Aşa că postul ăsta l-am făcut mai mult să cer ajutorul marii populaţii de pe blogosferă ca să mă ajute în problema asta.
Aici o bucată pentru pagina Dragoste pentru cărţi.
Şi aici altă bucată la The Book Lover.
Mulţumesc din suflet! :3
Voi ce făceţi?
Eu rău. Mă dor gâţii de mor şi cred că am răcit, iar sâmbătă mă duc la ziua de naştere a unei prietene şi tare îmi e teamă că o sa-i îmbolnăvesc pe toţi.
Pe de altă parte, dacă ar fi să fiu răcită, sper să răcesc cât mai repede şi să-mi treacă şi mai repede că peste o lună e ziua mea şi n-am chef să-mi suflu mucoasele nazale în tot timpul în care alţii mănâncă, beau sau cine ştie ce alte lucruri mai fac.
Că tot veni vorba de ziua mea, mărturisesc că mai mult din cauza acestui mare eveniment m-am înscris la atâtea concursuri că na, trag şi eu speranţă că poate poate am să câştig ceva ceva şi o să am şi eu după mult aşteptata mea zi de naştere ceva cu care să-mi mănânc clipe din viaţă.
Bine, nu-mi fac probleme din cauza asta. Prietenelor mele cele mai bune deja le-am zis ce să-mi ia cadou şi le-am sfătuit la fel de prieteneşte pe cât le-am spus să comande de pe net că le ajung mult mai ieftin. Asta ca să nu spună că nu mă gândesc şi la buzunarul lor.
Cheers! ^^

8 comentarii:

  1. Bună idee. Cred că și eu am să-mi sfătuiesc droaia de idioate ce să-mi cumpere. Uneia îi bag un Kate Atkinson, alteia L.J.Smith.. Hm, văd eu. Lista e lungă. :))
    Să te faci bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am spus clar: "Îmi ziceţi ce cadou să vă iau de ziua voastră că eu nu stau să-mi bat capul şi cu asta şi eu vă zic ce să-mi luaţi de ziua mea." Şi au fost de acord că na, incepând de sâmbătă începe seria de petreceri şi chefuri.
      Toaaaate sunt peştoaice, îţi vine să crezi? -.- Buzunatul meu o să mai aibă bani şi de alte cărţi tocmai la anu'.
      Săru'mâna! :*

      Ștergere
  2. Cu placeree :) :* Sper sa castigi :> Si insanatosire grabnica :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Săru'mâna! :* Chiar am nevoie... azi-noapte am făcut noapte albă...

      Ștergere
  3. Saluuut! Te invit la un concurs...primul meu concurs [in parteneriat cu blogul Stuff for Soul]! Sper macar sa`ti 'arunci un ochi' sa vezi despre ce e vorba:D
    Merci! http://allexa-young.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Insanatosire grabnica, Maria!
    Si o primavara superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult! Abia acum mi-a trecut, din fericire...
      La fel şi ţieee! :3

      Ștergere