luni, 18 februarie 2013

FUCK Valentine's Day!


Tumblr_mi827upuwe1rmvc21o1_400_large
Îmi paaare taaaare rău că n-am reuşit să postez mai devreme, însă singurele mele scuze sunt că m-a cotonogit bine şcoala şi nu mi-a mai lăsat timp de nimic şi că am început postarea asta de joi, de la marele şi absurdul evenimen.
Nu ştiu dacă mai are rost să mai intru în detalii siropoase şi plictisitoare despre semnificaţia acestei zile, pentru că na, şi-a pierdut tot farmecul acum, că a trecut, însă totuşi nu mă pot abţine să nu vă spun cum a trecut peste pe lângă mine această mirifică zi.
Ce-am făcut joi? Ohhh, un mare rahat! Dada, asta. Am aflat că nu m-am calificat la nicio olimpiadă nu ca ar fi foct cumva vina mea, ci pentru că am greşit la nişte faze pe care nimeni nu mi le-a explicat vreodată şi, implicit, nici eu nu am avut de unde să le ştiu şi automat, să le stăpânesc.
În fine, ştiu că nu vă interesează asta. Numai eu stau şi-mi plâng amarul de una singură că n-am fost în stare să mă calific la măcar una din 2... T_T
Al doilea motiv pentru care această mirobolantă zi a fost de un reuşit rahat este că ziua de 14, pentru mine, a fost un mare chin emoţional deoarece le-am văzut pe aproape toate fetele din liceu ieşind şi afară în fiecare pauză cu bucheţelul de foricele şi cu ciocolăţele numai ca să le vadă toată populaţia liceului că ele au primit flori şi noi, celelalte muritoare de rând, nu. Am văzut atâţia trandafiri în ziua aia că am zis că viitorului meu prieten - care nu ştiu când va veni - îi dau cu buchetul în cap dacă îi trece cumva prin căpăţână să îmi aducă un buchet de trandafiri.
În concluziune, urăsc ziua asta. O urăsc pentru că e o zi dedicată doar şi în mod exclusiv cuplurilor, iar în caz că n-ai remorcă - a.k.a. partener - te simţi ca ultimul om de pe pământ. Şi da, şi eu intru în ultima categorie. Nu zic că nu ar fi o zi frumoasă atât timp cât ai partener că de, fiorii dragostei sunt mai intenşi în ziua aia - din cauza prostiei omeneşti şi a influenţei populaţiei, evident -, însă fiecare eveniment, lucru sau orice altceva din viaţa oamenilor are o graniţă. Din păcate, peste această graniţă, la noi la români şi nu numai, se calcă cu nesimţire.
Tumblr_miexl151td1qfoqewo1_500_large
Gata, atâââât pe ziua de azi!
Cheers! ^^

4 comentarii:

  1. E mişto să vinzi flori de Valentine's day. Eu mi-aş lua Oraşul de sticlă de banii ăia :3
    Şi n-am găsit cioco la reducere dafaaaaaaaaaaaaaa-
    Single and fabulous, ahaaah <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ufff.... nici eu n-am gpsit ciocolată la reducereee!
      Eu mi-aş comanda seria Dispozitive Infernale de pe net şi aş plăti şi taxele de curietat cu banii câştigaţi pe florile vândute. Acum na, fiecare cu ce-l doare. :D

      Ștergere
  2. Așaa deci, te-a prins spiritul Cassăndresc, ai? :))
    Terminași ODC? :o3 Așa, de curiozitate. Știu că n-are legătură cu ce-ai scris mai sus, dar am chef de fangirluit >.<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăăăăăăăăăăăăăăăă.... mai am vreo 70-80 de pagini. E umilitor pentru standardele mele, ştiu, însă n-am avut timp nici de citit, chiar dacă-i greu de crezut. -.-"

      Ștergere