joi, 7 februarie 2013

Eu - sub masca identităţii.

În primul şi în primul rând vreau să vă rog să-i vizitaţi blogul unei foarte bune prietene care e nouă - aproximativ - în comitetul nostru, al tuturor bloggărilor şi bloggăriţelor,  şi încerc s-o ajut să depăşească faza asta de iniţiere  unde aproape nimeni n-o ştie. O găsiţi aici.:*
Deci, fraţilor, mă gândesc de ceva vreme să scriu ceva despre mine, nu doar ce mi se întâmplă în mod obişnuit, şi m-am hotărât şi eu în final când am văzut pe blogul prietenei de care am spus mai sus că s-a descris şi a zis/scris ce-i place.
Nu îmi voi pune descrierea într-o pagină diferită pentru acest post pentru că nu e atât de importantă personaliatea mea ca să vadă toată lumea all day, all night ce şi cum sunt eu.

Bun, începem:

Mă numesc Maria. Numele de familie nu-l dau că de, prea multe informaţii deodată şi se evaporă misterul.
Blondă, ochi căprui, nu-s pălugă şi nici piticanie - vreo 1.70 m - , nu-s băţ şi nici obeză - vreo 60 de kg -, stângace, gropiţe şi bujori în obrăjori, şi în rest faţă şi aspect de om.
'S clasa a IXa. Fac 15 ani în martie - care nu mai vine odatăăă! .

Acum vine partea grea, o să stau peste juma' de oră să mă gândesc la ce-mi place. Îmi place:
  • viaţa
  • râsul. Eu, de fel, sunt o persoană optinistă care râde şi glumeşte încontinuu.
  • băieţii - duuuh! -.
  • blogosfera. Una dintre cele mai bune invenţii ale netului ever!
  • cititul.Citesc non-stop numai urban fanstasy şi doar ce mi se dă să citesc la şcoasă. Nu mă omor după literatura românescă cu toate că are câteva scripiri uluitoare, da' nici pe aia americană n-o înghit pe toată, însă, din fericire, mai sunt si excepţii.
  • să fiu sarcastică. Dacă nu sunt sarcastică într-o zi, pot să zic că am trăit degeaba.
  • istoria şi româna. Sunt singurele obiecte care care simt că-s pe aceeaşi lungime de undă cu mine şi pe care le ADOR efectiv. Mă duc şi la olipiadă la ele, chiar!
  • America. Atunci când voi fi mare voi locui în New York!
  • ciocolata. E viaţa meeea! :3
  • muzica de calitate. Care chiar transmite un mesaj şi nu cocălăreli sau, în cazuri ceva mai domesticite lălăieli.
  • ploaia de vară. Unde să stau vara sub ea şi "să mă fac că plouă". (Acum venea faza când vă ziceam ca-n comediile de prost gust: "Haha! V-aţi prins? Haha! Să plouă!")
  • să nu zic prea multe despre mine.
Aşa, acum, muzică: Nickelback, Christina Aguilera, Lindsey Stirling, Carrie Underwood (iubesc timbrul ei, dar ascult doar melodiile alea cu influente pop şi rock, că pe alea county le detest!), OneRepublic, Emeli Sandé (o ador!), Three Days Grace, Rihanna (o artistă în toată puterea cuvântului!), 3 Doors Down, Bon Jovi (una dintre puţinele formaţii care nu s-au schimbat prea mult de-a lungul timpului), Skillet, Linkin Park, şi-or mai fi...

Filme şi seriale nu vă mai zic pentru că mi-ar lua toată noaptea să le înşir pe poate şi tot ar mai fi de zis... în general văd dităti, de la comedii siropoase până la horror-uri care te fac să nu mai dormi noaptea. :D
The best: One week with Marylin, Dexter(şi serialul şi desenul :D).

În cărţi: Woman in black, Divergent, Îngerul Nopţii, Instrumente Mortale, Pânza de păianjen, Maitreyi, etc.

Acummmm... la finaaaal... tobele, vă rog, o poză cu mine (trăiască Instagram-u'!):
Eh, poza nu-i prea strălucită, e de la revelion, însă în lipsă de alta o pun pe asta. Merge acum, când, în sfârşit, mă descriu şi eu. :))
Cheers! ^^

9 comentarii:

  1. Wow...ai prea multe asemănări cu mine...româna şi istoria sunt cele mai frumoase materii, sunt obsedată de cărţile urban-fantasty şi omg, eşti stângace, la fel ca moi. Şi mai şi suntem cam de aceiaşi vârstă...
    Parcă m-ai descris pe mine.
    Xoxo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hiii! Am găsit o stângace pe aici!! Chiar mă bucur că avem atâtea asemănări! :)

      Ștergere
  2. Hm, doar eu sunt așa pitică pe-aici? :))
    Awi, martie <3 Nu-mi spune că ești berbec că înnebunesc :)) (În secret, Plăcințică o să se roage să fii berbec.) Deci vreau. Și eu. Păr blond. Natural.
    La "Ce îmi place", JUR, toate mi s-au potrivit :))
    Așaa. Deci te iubesc <3 Ești Three Days Grace-istă, Nickelback-istă, One Republic-istă, Xtina-istă, Bon Jov-istă, Skillet-istă și Linkin Park-istă.
    Cei enunțați mai sus se află și în playlistul meu.
    Așa. Acum zi tu că n-a meritat Instrumente mortale. Și mai zi că n-ai făcut o față din aia *HOWISTHISPOSSIBLE?!* la final. Acum văd că citești volumul 2. Aiaiaiii, ce-o să-ți mai placă <3
    Și ești o scumpă <3 Eu am părul aproape brunet și ochii căprui. Combinație de .. ciocolată, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întotdeauna la comentariile tale nu ştiu la ce să îţi răspund prima dată aşa că le fragmentez. :))
      Deci, prima. Sigur că nu eşti singura pitică! Mie mi-e teamă să nu fiu singura "pălugă".
      A doua. Mă bucur că ţi s-au potrivit toate. Eu trăiam cu impresia că-s forever alone pe aici şi că nu mai e nimeni ca mine. :))
      A treia. Sinceră să fiu, mă cam enervează IM pentru că Jace şi Clary-s fraţi şi EI NU TREBUIE SĂ FIE FRAŢI! Da' ştiu că nu ARE CUM SĂ FIE ADEVĂRAT aşa că citesc repede, repede să ajung la partea când află că nu-s fraţi. Ţi-am mai mulţumit odată că mi-ai spus să-mi comand cărţile de pe grupulcorint.ro? :D
      A patra. Săru'mâna! Şi da, e mişto să fii blondă, până încep să te strige colegii la pachet cu profesorii "blondo". -.- Sunt peştoaică, aşa că nu te mai ruga. :))
      A cincea. Cred că-i foarte mişto combinaţia asta "de ciocolată" a ta. Mi te şi imaginez o Nina Dobrev în miniatură. :D

      Ștergere
    2. Ohoo, te duci prea departe cu imaginatia :)) Nu am cum sa fiu o Nina Dobrev in miniatura pentru ca am parul ondulat. De la mama natura. Si urasc asta. Si nu sunt asa slaba. Si asta urasc. :))
      Nuu, cand am zis "pitica", nu m-am referit la inaltime. Ci la varsta. Am 1,67, iar avand in vedere ca ceilalti din clasa mea au implinit 15, eu nici macar n-am implinit 14 inca, e ok, cred. (Da, Doamne, sa vina mai repede aprilie!) Si sunt mai inalta decat majoritatea fetelor din clasa. Si ma bucur pentru chestia asta. Ma simt ca.. o bestiuta care le chinuie pe alea mai scunde :))
      Mda. Seria asta e electrica. Holy shit. Cassandra sterge cu personajele ei pe jos. :)) Eu n-as putea face asta >.<

      Ștergere
  3. OOOO,eşti aşa frumuşicăă!:*

    Ce norocoasă eşti că ai 1.70 :O.Eu am de-abea 1.59 şi am 14 ani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria, avem cateva pasiuni in comun. Mai ales in ceea ce priveste sarcasmul si cititul.
    PS:Eu ce sa mai zic: am 1.55 si..21 de ani..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem pasiuni în comun. :)
      Cred că ajung la concluzia că-s singura înaltă de pe aici. :D
      A, şi mulţi înainte. :D

      Ștergere