duminică, 3 februarie 2013

Amalgam de subiecte. -.-

De câteva zile încerc să postez şi eu ceva pe aci, ca să nu spună lumea că am murit sau ceva. Mda, nu am murit după cum se vede - nu că ar păsa cuiva, oricum - şi sunt întreagă şi nevătămată.
De fapt, mutivul petur care n-am mai bântuit deloc blogosfera a fost că am avut o săptămână de tot rahatul.
De obicei nu-mi stă în caracter să mă plâng pe blog şi să fac postări atât de subiective şi personale însă săptămâna asta aveam un chef tâmpit să deschid blogul şi să încep să scriu despre cât de greu este viaţa şi prin ce momente trec - asta ca să nu încep să plâng ca o tâmpită (lucru pe care, din fericire, nu l-am făcut) -.
Acum nu voi intra în detalii plictisitoare şi tipic adolescentine cu referire la cât de SUCKS e viaţa pentru că aş pica în penibil, darrrr nu mă pot abţine să nu spun măcar că prieteniile sunt de un MARE CĂCAT! Cei pe care tu îi consideri prieteni mai târziu afli că ei nu te consideră la fel şi te bârfesc pe la spate la câte 467522378 deodată. Da, exact aşa! *am făcut o pauză de 5 minute de la scrierea postului ca să mă calmez şi să nu încep să scriu încontinuu numai înjurături p-aci*
În fine, trecând mai departe, am terminat şi eu în sfârşit Vrăjitor şi Vrăjitoare da' chef să-i fac recenzia n-am nici dacă-mi dai 100000 de euroi - bine, în cazul în care ai fi dispus să-mi dai, anunţă-mă şi mai vorbim :D -.
Mai am puţiiiin din primul volum al seriei Instrumente Mortale şi acum trebuie neapărat să-i mulţumesc Alexandrei C pentru faptul că m-a sfătuit să comand de pe net seria şi bine a făcut că mai aveam puţin şi boceam acolo de bucurie când au venit şi le-am văzut în sfârşit aşezate frumos una peste alta la mine pe birou.
Bine, acum am rămas fără niciun leu şi mă declar cu mândrie lefter până peste 3 săptămâni când plănuiesc să mă pun la punct cu banii şi să mai fac o comandă - sper să nu tracă ofertele!!! -.
În seara asta dacă o termin - şi dau naibii Mara - îi fac recenzia şi POATE îi fac şi cărţii VV.
În altă ordine de idei, mă pot lăuda că am văzut pe HBO decernarea Globului de Aur 2013 şi pe parcursul emisiunii era ceva gen "Oau! Câtă eleganţă!". Adică, frate, e o diferenţă imensă de la decernarea premiilor People's Choice Awards sau alte pemii MTV şi Globul de Aur. Adică acolo nu erau deâct celebrităţi - şi ce celebrităţi!!! - care te făceau să te înclini în faţa lor. Bine, am văzut-o şi pe Taylor Swift şi încă mă mai întreb ce are ea atât de spectaculos ca să ia parte la un eveniment de o asemenea amploare. Dar mă rog, nu vreau să mă pun rău cu fanii ei. :D
A, şi atunci când Kevin Costner a mulţumit României în discursul său mă simţeam atât de bine. Adică e frumos când vezi că odată la 100 de ani cineva îţi mai pomeneşte şi ţie ţara de origine şi implicit, alege şi să filmeze în ea. :)
Aaaa, încă ceva! Am învăţat şi eu în sfârşit cum să tumblruiesc.
Cheers! ^^

6 comentarii:

  1. Ştiu bine cum e să ai astfel de prieteni, cu două feţe....*sadface*
    Şi wow, Kevin Costner chiar a mulţumit României la decernarea Globului de Aur 2013 ? Trebuia să mă fi uitat...simt cum mă cuprinde mândria....
    Xoxo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Godzilla post :> Nu-i nimic, fac și eu tot un comentariu godzilla :))
    1. Întotdeauna se-alege praf de prieteniile face to face. În orice mod. Na, pe tine te-a bârfit, de mine vaca aia s-a plictisit, de alții mama mare mai știe ce. E ciudat să știi că pentru o perioadă destul de lungă de timp tu practic, ți-ai împărtășit toate gândurile cu creatura aia netrebnică. Iar apoi, cățeaua netrebnică să se descotorosească de tine de parcă ai fi un tampon folosit.
    2. Aș vrea să-ți dau eu 100000 de euroi, dar din păcate în pușculița mea bate vântul -.- De, ăsta e prețul pentru Dispozitive infernale și Fetele Gallagher (care, apropo, sunt superbe).
    3. Awww. A crescut inima-n mine când am văzut numele meu sus-menționat :o3 Acum înțeleg de ce îi place asta așa de mult lui Adri :-? Când o să termini prima carte, o să rămâi perplexă. În sensul bun. Pe urmă, după ce o termini pe a doua, vei rămâne perplexă la pătrat. Iar la a treia, deja n-o să-ți mai găsești cuvintele.
    4. Sunt de acord cu tine. Adică nu înțeleg. Ce mama fasolei văd ei la Taylor Swift? Știu și eu că are o față drăguță dar... să inviți o vedetă acolo numai pentru a-i vedea moaca e puțin cam deplasat. Adică, zău, numai pentru față poate fi ea invitată. Că pentru melodii, nu prea cred. Pune și ea 2 cuvinte pe foaie, le atribuie 3 sunete și gata. Hit. Iar prin interviuri declară că "Am depus mult suflet. Când eram mică, eram urâtă de toată lumea. În momentul acesta sunt extraordinar de fericită că am atâția fani și că atâta lume îmi apreciază muzica pentru că în fiecare piesă strecor foarte multe sentimente." Nu e redat cuvânt cu cuvânt, dar ceva de genul a zis.
    Hai, nu zău? Mamă, câte sentimente regăsesc eu în "We are never, ever, ever getting back together."
    Ca să-nchei și eu comentariul ăsta până mâine, să știi că aștept recenziile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) Ohoo, aşa comenatarii să tot ai!
      Deci ca să fac un comentariul la fel de "godzillos" ca al tău, încep:
      1. Şi mie la fel mi s-a întâmplat, numai să nimeni nu s-a plictisit de nimeni - probabil doar eu de ea, la fel ca de toată lumea din jurul meu de altfel, atunci când mă uitam ca o obsedată ce sunt încontinuu la Supernatural.
      2. Cred că vrei să faci un obicei din a mă constrânge să-mi cumpăr cărţi pe care mai târziu să le ador. Şi da, şi la mine bate vântu-n puşculiţă răudităt.
      3. Mai am 20 de pagini din prima carte şi deja sunt perplexă. Nu pot face nimic alceva că gându-mi zboară automat la deznodământ.
      4. Taylor Swift asta ar trebui să crească mai întâi şi apoi să înceapă să se creadă mare vedetă. Îţi zic eu ce fani are, puşti care nu depăşesc vârsta de 12 ANI! Pentru că aşa cum ai zis şi tu, melodiile ei au câteva cuvinte puse toate într-o octavă şi astfel sunt uşor de înţeles de puşti deştia. Ca JB, de altfel, dar nu intru în detalii şi despre el că n-aş mai termina.
      Şi da, am înţeles, şefa. Recenziile acum se coc!

      Ștergere
  3. Nu eşti singura lefterăăă.Şi eu am pus pariu cu o pretenaşă pe 13 batoane fittness şi guess what:l-am pierdut.Vrăjitor şi vrăjitoare?Genială cartea,ţi-o recomand.

    P.S:Mie îmi place Taylor Swift.Aaa şi apropo:dacă se căsătorea cu Taylor Launter îi chema pe amândoi..Taylor Launter..LOL:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Genială ultima parte!
      Mda, eu am terminat de ceva timp - o săptămână şi ceva mai exact - cartea şi nu pot spune acelaşi lucru despre ea. :D

      Ștergere