miercuri, 31 iulie 2013

I'm living. Again.



Dap. Plec. La mare. Maine. Ma rog, azi, de fapt.
Nu stiu de ce ma-sa iar nu mai merg diacriticile si mi-e o asa lene la ora asta sa dau restart la calculator, incat am sa scriu postul asta asa, cu toate ca mi-e tare peste mana. :)) Tot caut literele pe la tastele din dreapta, dar tot ce gasesc sunt : si ;. :))
In fine, simteam ca trebuia sa va instiintez ca macar de data asta am o scuza ca nu voi putea posta 5 zile de acum incolo. Nu stiu daca voi avea laptop-ul cu mine ca sa verific cometariile sau sa mai postez ceva, asa ca vreau sa ma asigur. :D
Dependenta de filme tot nu a trecut. Azi cu toate pregatirile si cu toate bagajele pe care le-am avut de facut, tot am vazut vreo 6 episoade din seriale diferite - PLL, am revazut cateva secvente din Orphan Black *genial serial*, Beauty and the Beast si da, premiera, m-am uitat la episodul 9 din Teen Wolf. N-as fi crezut pe nimeni care mi-ar fi spus ca o sa ajung sa urmaresc fiecare episod in parte din Teen Wolf, dar nu e vina mea ca serialul asta pur si simplu creeaza dependenta si sunt mult prea multe posturi pe tumblr care ma fac curioasa! :-"
Oricum, trag nadejde ca poate revin din nou cu cititul in prim-plan si citesc la mare. Nu stiu cat e dorinta si cat realitate, dar mi-am luat chiar si 2 carti la mine ca sa ma automotivez. :))
Acum am sa ma duc sa ma culc pentru ca maine sunt sigura ca o sa ma trezesc mult prea devreme. o.O
Cheers! ^^

vineri, 26 iulie 2013

Error 404: PREA MULTĂ DEPENDENŢĂ DE FILME!

Nu ştiu ce-i cu mine. Cred că-i de la zăpuşeala mult prea insuportabilă de afară. *parcă am mai început o postare aşa..*
Sunt într-o puternică perioadă de renegare a cărţilor. În ultima săptămână nu cred că am citit mai mult de 50 de pagini şi asta e extrem de puţin pentru mine. -.-" Idk why, dar am devenit obsedată - la propriu! - de seriale. Azi mi-am deschis vreo 50 de file pe săraca Mozila cu potenţiale seriale. Nu ştiu dacă voi avea timp să le văd într-o viaţă, dar ele sunt tot acolo, încălzindu-mi şi suprasolicitându-mi procesorul laptop-ului.
Am început să mă uit la Orphan Black şi l-am terminat în 2 zile. E drept că n-are decât un sezon cu 10
episoade, dar efectiv mă hrăneam cu episoade. Serios, de când am început să mă uit la OB, abia dacă
mai mănâncam ceva. Noaptea mă răzbeşte foamea, dar asta-i altă poveste. :))
Acum îmi descarc pentru a nu ştiu câta oară oară Skins UK, dar sunt sigură că nici de data asta nu o să mă hotărăsc să mă uit la el, aşa că mi-am descărcat pentru siguranţă un episod dintr-un serial care n-are decât un sezon pentru că cică a fost anulat. Bunheads. Ceva cu dansul, din câte am văzut eu în imagini - nu, n-am citit şi sinopsisul că nu-s deloc curioasă să-i citesc acţiunea înainte a i-o vedea :D -. Aşa că dacă mă ţin de el, îl termin repede şi iar trebuie să mă apuc de Skins. Ce logică... oau!
Aşa că la capitolul cărţi, trag speranţă că poate oi citi cât am să fiu plecată la mare că sigur o să am o perioadă a zilei când n-am ce să fac. Şi în plus, parcă în imaginaţia mea mă văd drăguţ cu o carte în mână, cu ochelarii de soare la ochi şi tolănită pe un şezlong. Deja visez prea mult. Din cauza orei. :D
Voi ce seriale mai vedeţi? :D

sâmbătă, 20 iulie 2013

The end of...


Un giveaway foarte zdravăn şi generos pe Booktown Lover. Link acia. :D



Am terminat de vreo două zile să mă uit la Teen Wolf. Adică am ajuns la zi cu episoadele.
Am o stare atât de nasoală ştiind că prioritatea mea cea mai mare într-o zi nu o să mai fie să mă uit la serial. Dar nu e nu mai asta, tot încerc să scap de sentimentul ăsta obsesiv care mă tot îndeamnă să fiu absolut dependentă de serial, dar nu reuşesc. Mă trezesc visându-l noaptea pe Derek sau Isaac sau căutând pe tumblr imagini cu ei, dar imediat cum îmi dau seama de ce fac, le închid, pentru că îmi spun că sunt o ciudată şi care alt om normal de pe faţa acestui pământ mare se mai comportă cum mă comport eu? Răspuns: niciunul.
La început nu credeam că o să ajungă să fie atât de bun. Îmi amintesc cât de slabe mi s-au părut primele 2-3 episoade, dar am spus că poate vor evolua actorii şi îmi pare bine că nu m-am înselat. :D
Am început să mă uit din nou la Pretty Little Liars, dar mna, nu e la fel. Ieri tot ce am putut să fac a fost să mă uit la vreo 10 minute din PLL şi să citesc vreo 5 pagini din Ce-aş fi eu fără tine?. Atât. Parcă creierul meu s-a blocat pe TW, iar asta e superultramega enervant.
M-am întrăgostit pur şi simplu de el. Nici nu ştiu pe cine să aleg ca preferat în serial dintre Isaac, Stiles şi Derek. Toţi trei sunt abslut intredibil de geniali! :3
Ştiu că nu o să mă uit mai departe la fiecare episod în parte, pentru că asta nu e deloc stilul meu, şi voi aştepta până la cel puţin terminarea sezonului - care se anunţă a fi departe!! - ca să le pot devora pe toate deodată. :))
Voi ce serial mai vedeţi?
Cheers! ^^
 Era să uit! Uite aici un filmulesc cu supermegaultra adorabilii de Dylan şi Tyler. :X Mă duc să mor puţin.

miercuri, 17 iulie 2013

Fuck logic

Habar n-am de ce postez la ora asta. Poate pentru că ştiu sigur că mâine - azi - n-o să am timp să postez nimic şi iar o să mai treacă o zi din viaţa mea monotonă când eu am făcut orice altceva decât să postez pe această platformă atât de dragă mie.Sau poate doar din cauza orei, iar mâine dimineaţă când voi vedea ce-am postat voi fi ceva gen "how could I have wrote this?", dar nu contează, pentru că oricum probabilitatea ca eu să scriu numai tâmpenii este destul de ridicată la orice oră, aşa că momentul în care eu aleg să scriu chiar nu mai conteatză.
Trecând, totuşi peste acest moment jenant, mă laud că Teen Wolf merge. Bine. Repede.
Şi "Ce-aş fi eu fără tine?" merge. Mai greu, dar progresează şi ea.
Azi am avut o zi de toată cinstea. M-am culcat cu o noapte înainte la 12, apoi dimineaţa m-am trezit la 5. M-am urcat în maşină şi m-am pus să mă culc din nou, aşa cum orice om normal ar fi făcut, apoi m-am sculat vreo 3 ore mai târziu şi am constatat că am ajuns la Ploieşti. Adică la vreo 300-400 de kilometrii depărtare de casă. Încă nu ştiu ce am căutat acolo, dar s-a potrivit perfect cu imaginea de ansamblu a vacanţei. Am fost la cumpărături şi acolo şi în Buzău, deci ziua a devenit brusc şi mai frumoasă. Voiam să mă lipesc şi de-o carte, două, trei, dar mama mi-a spus clar şi răspicat că până nu îmi termin măcar jumate din cele peste 20 de cărţi pe care le am în momentul de faţă în bibliotecă necitite, nu-mi mai cumpără nimic. Bine măcar că am mâncat. Da, non-dieta mea s-a cam dus l-a fundul apei de vreo 5 zile încoace, dar nu contează.
Apoi am ajuns acasă pe la 7 jumate, exact când trebuia să ajung la dansurile la care m-am înscris şi evident că am întârziat. Acolo mi-am sucit piciorul şi a fost ca un fel de cireaşă de pe tort pe lângă toţi paşii pe care i-am încurcat din cauza oboselii.
Mă rog, piciorul se potriveşte perfect cu capul pe care mi l-am spart sâmbătă. Nici măcar nu i-am pus gheaţă. Aşa să stea. Măcar de-aş sta şi eu în casă şi-aş citi...
Şi acum, la final, vă dovedesc că există proşti mai mari ma mine fără limite pe acest pământ.
Cum să fii atât de idiot? o.O Şi apoi să mai laşi şi câinele să te călărească? Dar apoi vine întrebarea, cum să ai un câine atât de obsedat? Mă rog, îmi depăşeşte logica de la ora asta.
Cheers! ^^

joi, 11 iulie 2013

Night of the Hunter

God, melodia asta ma unge la inimioară! :3
Nu mă pot sătura de ea! O ascult de 2 zile încontinuu şi încă nu m-am plictisit. :)) Asta chiar e ceva nou.
Iubesc varianta asta live! Doamne, violoncelul ăla... Acordurile alea...:3
În fine, o să ignor faptul că au ales o biserică loc în care să cânte, dar melodia asta este genială. Mi se pare deocamdată cea mai tare piesă după album. Chiar mai mişto şi decât Up in the Air. :D
Avusesem o perioadă când scăpasem de sindromul Thirty Second to Mars, acum iar îi ascult încontinuu...
Cheers! ^^

miercuri, 10 iulie 2013

Teen Wolf addiction.

Mă gândeam că dacă am vacanţă, o să am şi eu mai mult timp să stau şi să mă ofilesc încet şi sigur în casă. Dar nuuu, normal că nu-i aşa. E adevărat că primele două săptămâni din vacaţă nu am făcut nimic altceva decât să stau în casă ca un popândău şi am refuzat să fac orice activitate specifică gloatei de adolescenţi în care mă învârt, dar apoi am început meditaţiile la engleză şi nişte dansuri şi a trebuit obligat-forţat să ies din casă.
Totuşi, în ciuda acestor lucruri, simt că fac ceva cu vacanţa asta.
Toată ziua sunt prin oraş cu al meu tată să-i ţin de urât de pe magazinele de construcţii (adică el alege, eu mă joc pe telefon), apoi citesc, apoi alerg - ca să dau jos catralioanele de calorii pe care le-am pus în iarnă pe mine -, apoi mă duc la dansuri şi seara până mă culc mă uit la Teen Wolf. Şi-aşa ajung să plec dimineaţa pe la 8 jumate de acasă şi să ajung înapoi în jur de 11.
Mda, am ce face, numai că mă doare sufletul că nu am când să postez şi aici sau măcar să scriu o recenzie. 
Aşa, în a doua parte a postului - Teen Wolf.

Am văzut nici mai mult nici mai puţin de 5 episoade, dar mi-a fost de ajuns să-mi fac o impresie despre el.
Am auzit de el de pe tumblr unde am văzut o poză cu Dylan O'Brien - care este pur şi simplu adorabiiil :3 - şi cu nu mai ştiu care actor care ambii joacă în Teen Wolf şi am spun că n-am cum să ignor asemenea comori de băieţi şi trebuie neapărat să mă uit la serial.
Prima dată nu prea m-a impresionat pentru că actorii nu-s cine ştie ce dotaţi în ale actoriei, dar văd că progresează încet încet de la un episod la altul şi asta mă determină să mă uit în continuare la el. Măcar aşa îmi mai umplu şi eu timpul.
Că tot vine vorba de seriale, mai am vreo 5 la care trebuie să ajung la zi cu episodele. -.-
Cheers! ^^
*frumuşălul de Dylan :3*

luni, 1 iulie 2013

Chestie tumblrească

Mi-aduc aminte că acum câteva luni ma enerva la culme tumblr-ul şi mi se părea o enigmă mai mare chiar şi decât matematica - şi nu ştiu încă dacă asta e posibil -. Acum constat cu o oarecare mândrie faţă de creierul meu că am reuşit să-i dau de cap acestei chestiuţe şi că nu este chiar aşa de complicat site-ul pe cât credeam.
Ideea-i simplă. Dai follow unui blog ale cărui poze te atrag şi apoi îţi vor apărea în dashboard majoritatea postărilor lui. Eh, nu-i chiar aşa greu. Numai că pentru un începător ca mine în ale internetului mi se părea la momentul acela că dacă ştiu să umblu pe tumblr pot să escaladez şi Everestul în şlapi. Mi-aduc aminte că la un moment dat renunţasem câtva timp la el, dar apoi am avut un proiect la TIC şi a trebuit să facem un blog şi aproape jumate l-au făcut pe tumblr. Şi mna, m-am simţit proastă defavorizată că alţii ştiu şi eu nu. Şi aşa am învătat să umblu pe acest atotcunoscut site. Everestul încă nu l-a excaladat, dar lucrez şi la asta. :D
Acum pot să spun că-s dependentă de el, ca şi la blog, mi-a intrat în reflex să intru de cel puţin 5 ori pe zi pe el.
Era o poză, tot pe tumblr, evident, ceva de genul "Sunt mândru/mândră de mine că am reuşit să învăţ să umblu pe tumblr." Well, I'm proud about myself too. Very proud. *blush*
Una peste alta, sunt mulţumită de site-ul ăsta şi îl văd ca pe un mod de a-mi mai umple deschide şi eu mintea. Ar trebui promovat mai mult. Poate aşa o să mai dispară niţel prostia şi printr-o minune se vor mai deştepta niţel oamenii. Sau nu, poate va ajunge ca facebook-ul şi se va umple cu rahaturi. Aşa că să stea aşa că-i şade bine. :D
Şi mna, că tot suntem intraţi în capitolul ăsta, nu mă pot abţine să nu-mi distribui şi eu blogul de pe tumblr. Here, here, here! :333
Cheers! ^^