duminică, 30 iunie 2013

Back in business

http://media.tumblr.com/tumblr_lwcttuIp5N1r0mv60.gif Gataa, m-am întors. Finally. Mi-am revenit după refugiul adolescentin şi sunt încărcată cu forţe noi. Mă rog, nu ştiu cât de noi, dar cert e că vreau să schimb ceva în modul de a scrie a blogului.
Am aşteptat ceva să ajung la concluzia asta... -.-"
Tot ţin să precizez şi eu marelui comitet de pe blogosferă că în sfârşit e vacanţă. În caz că nu ştiaţi doar... :D
Oh, am planuri imense în vara asta şi sunt sigură că nu voi apuca să fac decât maxim jumătate din ce mi-am propus pentru că sunt prea leneşă ca să fac prea multe într-un timp atât de scurt, dar mna, măcar sper.
În primul rând vreau să cometez din nou la posturile de pe bloguri, pentru că recunosc că de asta mi-a fost cel mai dor. Apoi vreau să mă apuc să văd toate filmele şi serialele pe care nu am avut timp să le văd în timpul anului, iar apoi să citesc toate cărţile pe care le-am cumpărat în timpul anului (şi să nu-mi amintesc şi de recenzii).
Mă rog, cel mai mult mă bucur că nu mai am şcoală, cu toate că meditaţii la engleză tot fac o.O, dar nu e ca şi când aş sta 7 ore la şcoalăăă!
Bun, cam atât pentru postul ăsta. Mă simt aşa... uşurată acum că am scris din nou. :D
Cheers! ^^

vineri, 14 iunie 2013

Lack of...

God, de când n-am mai postat!
Adevărul e că nu mai ştiu ce aş putea să postez şi ştiu că  subiecte sunt destule, dar vreu să le găsesc pe cele mai adecvate pentru mine şi problema este că nu prea le găsesc.
În ultimul timp, şi o spun cu o oarecare părere de rău, am postat mai mult despre mine şi cam atât. Mi-aduc aminte cum la început aveam alt stil de scris. Încă începător, e adevărat, dar parcă scriam despre ceva.
Ştiu că blogul se numeşte "Praf de aberaţii", dar parcă nu pot să aberez în halul ăsta. Devine plictisitor şi pentru mine, darămite pentru alţii.
Nu ştiu dacă ştiţi, dar acum aproximativ o lună s-a pus problema să mut blogul Pierdut între file, aici şi mă gândesc acum că poate era din cauză că voiam ca şi acest blog să aibă un subiect anume că nu pot la infinit să mă plâng de probleme mele. Nici nu-mi prea place, măcar.
Mă gândesc să-l închid şi să mă axez doar pe celălalt blog, însă uneori mai simt nevoia sa mai scriu şi despre altceva în afară de cărţi, oricât mi-ar plăcea, şi pe lângă asta, parcă nici nu mă lasă  inima să închid tot ce-am investit aici.
Gândul ăsta îl am de luni întregi în minte, însă credeam că totul se datorează stării mele total nepăsătoare faţă de tot ce mă-nconjoară, dar văd că tot nu dispare.
Sau poate e doar părerea mea pripită despre aspectul şi conţinutul blogului, nu ştiu, dar sincer sper să fie aşa. :)
Habar n-am ce-ar trebui să fac...

marți, 4 iunie 2013

Versatile Blogger Award

 Îi mulţumesc tare, tare mult lui Eny eNy pentru acest premiu atâââât de drăguţ! Îl ador! :x
                                            
Reguli:
1. Mulţumește-i persoanei care te-a nominalizat.
2. Include link-ul către blogul respectiv.
3. Selectează 15 bloggeriţe pe care le-ai descoperit recent sau pe care le urmăreşti constant.
4. Lasă un link la ultima lor postare pentru a le anunţa.
5. Spune-i persoanei care te-a nominalizat 7 lucruri despre tine.

Bunn, acum, 7 lucruri pe care le-am făcut (şi probabil nu ar fi trebuit) despre mine. :D

 1.  Îmi place să citesc afară şi din fericire stau la casă, iar la ţară am o curte imensă unde pot să şez pe iarbă aşa cum vreu. :3

2. Şcoala mă termină, însă îmi plac la nebunie anii de liceu şi mă apucă melancolia când îmi amintesc că s-a terminat (muuult prea repede) primul an.
3. Iubesc tenisul, şi o iubesc şi pe Maria Sharapova. :3
4. Nu pot sta niciodată supărată prea mult timp, pentru că unul dintre motto-urile mele este:  "Everything is going to be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end."

5. Îmi iubesc enorm mama, chiar dacă uneori poate băga mâna-n foc că nu e aşa.
6. Nu tolerez sub nicio formă falsitate, de aceea stai lângă mine doar dacă respecţi principiul ăsta absolut fundamental.
7. Sunt nativă în Sarcasmia, dar tata în interese de serviciu a trebuit să se mute în România, dar îmi place în continuare să vorbesc constant sarcasmul. :D
Acumm, îmi vine destul de greu să nominalizez pentru că majoritatea boggăritelor l-au completat - pentru că bine-nţeles că ele nu sunt aşa leneşe ca mineeee! - aşa că-l trimit cu viteză şi căldură tuturor celorlalte care nu l-au completat încă.

Cheers! ^^

sâmbătă, 1 iunie 2013

Copchilăraie.

 *poză cu mine, de când aveam vreo 4-5 ani cred. :D*


Mi-aduc aminte când eram mică făceam tot felul de chestii de 1 iunie. Eram atat de entuziasmată şi de fericită, că se putea dărâma şi pământul în două, că eu tot zâmbeam...

Acum, ziua asta frumoasă îmi e spulberată foarte brutal de teza de luni de la engleză şi de o ceartă urâtă cu ai mei.
În fine, trec peste cu bine. Luni îmi cumpăr Sub aceeaşi stea pentru că atunci am înţeles că apare la librăriile din oraş, azi mi-am precomandat Mare Tranquillitatis, şi încet încet începe să mi se însenineze ziua.
Încă mai sufăr că n-am reuşit să ajung la Bookfest, dar trag nădejde pentru la anul. :D
Azi ies în oraş cu o prietenă şi mâncăm la KFC şi o plimbare intensivă prin magazinele din mall, deci prevăd o inseninare şi a serii.
Nu trag speranţe că azi va fi ca atunci când eram mică pentru că, na, nu mai sunt copil, dar sper să mă bucur de ziua de azi aşa cum ar fi normal pentru vârsta mea.
Voi ce faceţi azi?
La mulţi ani copilului din voi! :) :*